Copywriting = doping

Copywriter personeelsblad, bedrijfsblad, relatiemagazine

Heeft een personeelsblad nog zin?

De eerste klanten van bedrijven zijn de medewerkers. Toch worden die vaak over het hoofd gezien. Hoe dikwijls gebeurt het dat er nieuws over een bedrijf in de krant staat zonder dat de medewerkers op de hoogte zijn?

Interne communicatie werkt. Gebruik in de eerste plaats een personeelsblad of intern magazine. Als medewerkers het in handen krijgen, zullen ze automatisch kijken wat erin staat.

Copywriter voor intern magazine

Geeft u de voorkeur aan intranet of interne mails? Hoe er rekening mee dat de interne communicatie dreigt te verdrinken in de massa elektronische berichten die mensen te verwerken krijgen. Papier ligt beter in de hand!

Een relatiemagazine, hoezo?

U wilt de mensen bereiken die uw merk aan de man moeten brengen? Of u wilt klanten en prospects stijlvol informeren over uw bedrijf?

Probeer een relatiemagazine. Nog echt op papier gedrukt, zoals vroeger. U bent in ieder geval zeker dat het opvalt. Veel meer dan de massale stroom e-zines.

Waarom een copywriter voor uw blad?

Uw medewerkers kunnen schrijven. Dus kunnen ze ook artikelen leveren, niet? Ja en nee. De ene medewerker houdt ervan, de andere haat het. En het is voor hen vaak moeilijk om deadlines te halen.

Ik heb tonnen ervaring met de planning en copywriting van personeelsbladen, bedrijfsbladen en relatiemagazines. Praten? Neem contact op.